About us

Toby Kortland

“you can’t fake passion”

Deze goedlachse Brabander weet wat hij wil, gaat geen uitdaging uit de weg, werkt hard en streeft zijn doelen na. 

In zijn jeugd besteedde hij uren aan het bouwen en maakte hij de mooiste houten maquette van schepen. In de jaren ’90 heeft Toby van zijn passie zijn werk kunnen maken, hij bracht meettechnische oplossingen van prefab bouw in jacht- en scheepsbouw. In 2003 is Toby zelfstandig aan de slag gegaan zodat hij zijn meettechnische oplossing zelf aan kon bieden voor deze branche. 

Met ruim 20 jaar meettechnische ervaring is Toby in staat samen met zijn team elke meettechnische uitdaging in te vullen. 

Toby is een familiemens pur sang tevens staan zijn vrienden hoog in het vaandel bij hem. Hij kan genieten van een goed glas wijn en een goed zelf bereid gerecht, tenslotte is culinair koken ook een enorme passie van hem. 

Thomas Thijssen

Sportief, vakkundig en creatief

Dit is thomas 24 lentes jong en al ruim drie jaar werkzaam bij Kortland Maritime Measurements als solid geometry surveyor & designer.  

Na zijn studie is Thomas begonnen met digitaal inmeten en in de loop der jaren doorgegroeid naar de tekenkamer waar hij projecten mede begeleidt.

Thomas krijgt energie van nieuwe uitdagingen in het werk en denkt graag in oplossingen om samen met de klant tot een zo goed mogelijk eindproduct te komen.

Privé gaat Thomas graag met zijn vriendin of vrienden naar een feestje of een hapje lekker eten.

Heb je vragen aan Thomas? Mail of bel hem, hij staat je graag te woord. 

Joëll Georgiou

Altijd met een lach

Joell, 27 jaar en is werkzaam als solid geometry surveyor en designer binnen onze organisatie. Joell zorgt ervoor dat de objecten nauwkeurig worden ingemeten. Daarnaast tekent hij de metingen uit en zorgt voor een perfect resultaat. 

Naast zijn passie voor meten en tekenen, houdt hij van sporten en tijd doorbrengen met zijn vriendin en vrienden. 

Heb je vragen aan Joell? Mail of bel hem, hij staat je graag te woord. 

Want to join the team?

We are always looking for ambitious, enthusiastic and entrepreuneurial people to join our team. If this sounds like you, drop us a line with what you can bring to our company that sets you apart from anyone else.