Interior engineering

Diensten

Technische Lay-out en netruimte-/boxtekeningen

Netspace-tekeningen, ook wel Box-tekeningen genoemd, laten zien hoe de binnenkant van een boot of schip eruitziet in 3D. Ze worden gebruikt in een gedetailleerd 3D-model van de hele boot, zodat experts van verschillende vakgebieden alles goed kunnen controleren. Deze tekeningen worden meestal gemaakt in het begin van het ontwerpproces en zijn erg belangrijk voor het plannen van aanpassingen aan de boot.

Montage tekeningen

Het maken van montagetekeningen is een belangrijke stap tussen het ontwerp en de productie van het interieur. Bij Maritime Engineering hebben we veel kennis van verschillende tekentechnieken die voldoen aan de eisen van verschillende scheepswerven en interieurbouwers. We hebben ook veel ervaring met zowel 2D- als 3D-ontwerpsoftware, zoals AutoCAD, Rhinoceros en TopSolid’Wood.

Productietekeningen

Deze productietekeningen bevatten gedetailleerde informatie over het interieur om het interieur van het vaartuig, de hutten en de individuele onderdelen binnen het interieur te kunnen bouwen. De productietekeningen die door Maritime Engineering worden gemaakt, specificeren materiaaldetails en het fabricageproces om een naadloze montage van alle betimmering en meubelstukken te waarborgen.

Werkplaats- en CNC voorbereiding

Bij Maritime Engineering bieden we ook werkplaatsvoorbereiding en CNC-services aan. Onze ervaren ingenieurs versnellen het productieproces door complete CNC-bestanden te leveren voor snij- en freesmachines, samen met materiaal-, hardware- en inkooplijsten.

Interieur engineering

Als team van Maritime Interior Engineering ontwerpen we op maat gemaakte interieurs voor allerlei soorten boten. We zorgen ervoor dat alles er goed uitziet en goed werkt, van de indeling tot de materialen die we gebruiken. We bieden ook complete pakketten aan, zoals plafonds, waarbij we alles regelen, van het meten en ontwerpen in 3D tot het maken, installeren en coördineren van alles met ons projectmanagementteam.

Neem contact op

Onze software

Wie zijn wij

Als onderdeel van de Kortels Groep opereren wij al Maritime Engineering in de maritieme sector, waar we ons toeleggen op interieur- en werktuigbouwkundig ontwerp. Onze activiteiten strekken zich uit van onze meetafdeling, Maritime Measurements, tot ons team van enthousiaste professionals die zich inzetten voor de groei en ontwikkeling van ons bedrijf.

De Kortels groep

Kom in contact