Your turn-key partner in all maritime solutions.

3D metingen

Het 3D inmeten in de scheepsindustrie biedt een nauwkeurige en gedetailleerde digitale weergave van de fysieke structuur van schepen, waardoor ontwerpers, ingenieurs en fabrikanten kunnen werken met exacte gegevens voor renovaties, aanpassingen en nieuwbouwprojecten.

Meer informatie

Engineering

Kortels beschikt over een interieur-engineering en een mechanische engineering afdeling die nauw samenwerken om hoogwaardige oplossingen te bieden voor leveranciers en werven in de maritieme industrie, waarbij we ook turn-key producten kunnen opleveren, volledig afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Meer informatie

Projectmanagement

Kortels heeft een ervaren team van projectmanagers wereldwijd beschikbaar, met een brede ervaring die zich uitstrekt over verschillende locaties en projecten in de maritieme industrie, variërend van het begeleiden van interne projecten tot het managen van projecten voor leveranciers en werven.

Meer informatie
Over ons

Technische oplossingen voor maritieme Industrie

De Kortels Groep is een bedrijf in de maritieme sector, met een focus op diverse diensten die onze klanten ondersteunen. Onze expertise omvat 3D-inmeten, interieur- en mechanische engineering, projectbegeleiding en consultancy. Met een sterke nadruk op kwaliteit en innovatie streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die de efficiëntie en effectiviteit van projecten in de maritieme sector verbeteren. 

Ontdek meer over kortels

+147

Projecten opgeleverd en we tellen verder

+20

Verschillende landen bezocht voor onze werkzaamheden

+25

Technische medewerkers

Meer dan 25 jaar ervaring in de industrie

Met onze 25 jaar ervaring in de maritieme industrie, hebben we een schat aan diverse ervaring opgedaan, van het werken met leveranciers tot het bouwen van schepen op scheepswerven. Deze uitgebreide achtergrond stelt ons in staat om een diepgaand inzicht te bieden in verschillende aspecten van de sector en om effectieve oplossingen te bieden voor een breed scala aan uitdagingen.

Verbeter uw technische productieprocessen met onze expertise

Bij Kortels specialiseren we ons in het bieden van technische oplossingen aan onze klanten. Heeft u een probleem?

Neem contact met ons op en wij zorgen voor een passende oplossing.

Neem contact op

Verbeter uw maritieme productie met ons team!

Recente & nieuwe projecten

Contact

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over 3D inmeten, engineering of projectmanagement? Kortels staat klaar om u te helpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

073-200 48 50 info@kortels.com